Ruladă din piept de pui cu fistic

Ruladă din piept de pui cu fistic
Ruladă din piept de pui cu fistic
Ruladă din piept de pui cu fistic
Ingrediente:
-un piept de pui fără os;
-o ceașcă de fistic fără coajă;
-sare;
-piper;
-pătrunjel verde.

Pieptul de pui se spală, se fasonează și se taie astfel încât să se formeze o foaie continuă, apoi se bate ușor cu ciocanul de șnițel.

Fisticul se macină mare, astfel încât să mai rămână bucăți de dimensiunea boabelor de piper, piperul se macină fin, iar pătrunjelul se toacă mărunt.

Peste foaia de carne se presară sare, fisticul măcinat, piperul fin și pătrunjelul. Se rulează strâns și se fixează cu scobitori.

Se dă rulada la cuptor până se rumenește, apoi se taie în rondele și se servește caldă, cu o salată potrivită.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu